Ung forsvarsduo tæt på Moyes’ Sunderland

Den tidligere Manchester United-manager David Moyes er ifølge en række engelske medier tæt på at hente både Paddy McNair og Donald Love til Sunderland.

Manchester United har gjort et par store indkøb i sommerens transfervindue, hvor klubben tilsyneladende er færdige med at handle. Nu skal manager Jose Mourinho tilsyneladende igang med at trimme truppen.

I hvert fald ser det ud til, at 21-årige Paddy McNair og ligeledes 21-årige Donald Love er på vej væk. Ifølge en række engelske medier har David Moyes’ Sunderland fået accepteret bud på de to forsvarsspillere, der ifølge BBC står til at få fireårige kontrakter med Moyes’ mandskab.

McNair og Love, der har spillet henholdsvis 27 og 2 kampe for Uniteds førstehold, kommer ifølge the Telegraph til at koste Sunderland en samlet pris på 8 millioner pund. BBC melder dog, at prisen er omkring 6 millioner pund.

Indtil videre har United sagt farvel til Nick Powell, Victor Valdes og Guillermo Varela i dette transfervindue. Sidstnævnte er dog blot udlejet.

 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Lingard fuld af selvtillid

Næste artikel

Sunderland bekræfter United-duo

ANNONCE