United har ikke talt med Guardiola

Rygtet spredte sig som en steppebrand igår, men det skulle efter signende ikke være sandt.

Mange har nok bidt mærke i, hvordan der igår og idag har været heftige rygter om, at United skulle have mødtes med Pep Guardiola på et hotel i Frankrig, men rygtet er efter signende ikke sandt. 

Sky Sports skriver idag, at kilder i klubben har afkræftet alle rygterne, og det ser derfor ud til, at L’Equipe bare gerne har villet sælge lidt ekstra aviser med den store historie. Den normalt så troværdige Sky journalist, Guillem Balague, har da også mere end svært ved at tro på en sådan historie. 

– Omkring Pep og United, så passer det ikke, at de er mødtes i Paris. Som en ven lige sagde til mig, hvorfor skulle den næste City manager være interesseret i at mødes med Manchester United?, Tweetede Guillem Balague tidligere, og fortsatte.

– Det er altså ikke sandt. Han er allerede enig med City, men har ikke skrevet under endnu. Det kommer til at ske, når Bayern-City ikke længere kan møde hinanden i Champions League. 

United møder lørdag Southampton på Old Trafford, og her er det stadig med Louis van Gaal ved roret. 

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

City- og WBA-kamp flyttet

Næste artikel

Young ude i lang tid med lyskenskade

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share