United hentede uafgjort i London

Manchester United spillede her til aften 0-0 mod West Ham på udebane.

Mourinho havde for anden uge i træk rystet posen godt og grundigt, og derfor var der otte nye ansigter i startopstillingen til dagens kamp. Det betød, at Martial og Rashford startede på bænken.

Det ‘nye’ United-hold skulle lige løbe sig varme, men efter 20 minutters tid havde de tre gode muligheder i rap. Først var det McTominay, og siden Sanchez og Luke Shaw, der afprøvede Adrian i West Hams måæ. Shaws forsøg gik på stolpen. 

Kampen var præget af mange fysiske dueller, men indimellem lykkedes United med at kombinere fint igennem West Hams kæder.

West Ham forsøgte med lidt mere direkte spil, og kunne også godt løbe udenom Uniteds bagerste tre. Men De Gea blev ikke rigtigt testet.

Jesse Lingard skulttede første halvleg af med et pænt forsøg ude fra. Men Adrian i målet reddede.

Anden halvleg var meget lig første. Spillet bølgede frem og tilbage, og der var muligheder for chancer i begge ender. Det var dog lidt for tydeligt, at kampens manglende betydning fjernede nerven. 

Med et par minutter igen tacklede Pogba West Hams Mark Noble bagfra. Det hidsede englænderen så meget op, at han han næsten tog halsgreb på Pogba. Det kunne godt ligne et rødt kort.

Mere skete der ikke og dermed endte kampen, som den startede.
Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Startopstillingen mod West Ham

Næste artikel

Spillerkarakterer: Forsvaret stod glimrende

ANNONCE