United indgår rekordaftale med Adidas

Manchester United har netop offentliggjort en rekordstor aftale med Adidas, som giver mindst 750 millioner pund til klubben over de ti næste år.

Nike meldte i sidste uge ud, at man ikke længere vil levere tøj til United, da man mente det beløb der var snak om ikke gav mening. Siden har der været rygter om at tyske Adidas ville overtage næste sæson, og det blev så i dag en kendsgerning.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Adidas, Nike og Warrior har forhandlet med United gennem længere tid, og det blev altså den tyske gigant Adidas som løb med aftalen med United. Adidas har tidligere være sponsor for United i perioden 1980 – 1992.

United har netop meddelt på deres hjemmeside, ligesom Adidas selv har offentliggjort nyheden, om at det altså fra 2015/16-sæsonen er Adidas som skal levere tøj til Manchester United.

Aftalen vil indbringe United mindst 750 millioner pund over de næste ti år, hvilket vil være mindst 700 millioner kroner årligt. Det er mere end det dobbelte af hvad Nike pt betaler United, og dermed være den markant mest indbringende aftale i fodboldverdenen.

Nike, der har været sponsor for United de seneste 13 år, fortsætter som sponsor i den kommende sæson, inden Adidas altså træder til.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Avis: Adidas bliver ny tøjsponsor

Næste artikel

United-kampe ændret for tv

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share