United indgår rekordaftale med Adidas

Manchester United har netop offentliggjort en rekordstor aftale med Adidas, som giver mindst 750 millioner pund til klubben over de ti næste år.

Nike meldte i sidste uge ud, at man ikke længere vil levere tøj til United, da man mente det beløb der var snak om ikke gav mening. Siden har der været rygter om at tyske Adidas ville overtage næste sæson, og det blev så i dag en kendsgerning.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Adidas, Nike og Warrior har forhandlet med United gennem længere tid, og det blev altså den tyske gigant Adidas som løb med aftalen med United. Adidas har tidligere være sponsor for United i perioden 1980 – 1992.

United har netop meddelt på deres hjemmeside, ligesom Adidas selv har offentliggjort nyheden, om at det altså fra 2015/16-sæsonen er Adidas som skal levere tøj til Manchester United.

Aftalen vil indbringe United mindst 750 millioner pund over de næste ti år, hvilket vil være mindst 700 millioner kroner årligt. Det er mere end det dobbelte af hvad Nike pt betaler United, og dermed være den markant mest indbringende aftale i fodboldverdenen.

Nike, der har været sponsor for United de seneste 13 år, fortsætter som sponsor i den kommende sæson, inden Adidas altså træder til.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Avis: Adidas bliver ny tøjsponsor

Næste artikel

United-kampe ændret for tv

ANNONCE