United præsenterer planer for pausen under VM

De Manchester United-spillere, der ikke skal med til VM i Qatar, skal en tur til Spanien under slutrunden for at vedligeholde formen.

Manchester United skal en tur til Spanien for at holde formen vedlige, når der spilles VM i Qatar.

Det meddeler klubben mandag.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Eftersom klubfodbolden går på pausen, når VM i Qatar går i gang, vil flere af Uniteds spillere være uden kampfodbold i over en måned.

Derfor har klubben besluttet, at de spillere, der ikke skal med til VM, skal en uge til Spanien, hvor holdet vil spille to træningskampe.

Den ene træningskamp spilles den 7. december mod La Liga-holdet Cadiz, mens klubben endnu ikke har præsenteret detaljerne for den anden kamp.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

– Det er en spøjs sæson. Det er ikke, som det plejer at være med et VM (på nuværende tidspunkt, red.). Men vi har også spillere, der bliver tilbage i klubben. Dem skal vi fortsat træne i de seks uger og give det rigtige program, så de holder formen, siger United-manager Erik ten Hag til klubbens hjemmeside.

Også fodboldirektør John Murtough ser træningsturen som vigtig for holdet.

– Erik [ten Hag] og holdet har gjort fremskridt i den første halvdel af sæsonen. Så det er vigtigt, at vi bibeholder momentum efter VM-pausen. En vintertræningstur vil være en vital del af holdets forberedelser for anden halvdel af sæsonen, siger fodboldirektøren til Manutd.com.

 

Forrige artikel

West Ham-keeper: Vi var uheldige mod United

Næste artikel

Skadesopdatering: Antony kan nå at blive klar til kamp om førstepladsen

ANNONCE