United skal en tur til Cambridge

I FA Cuppens 4.runde skal United møde Cambridge United fra League Two.

Der er her til aften trukket lod til 4.runde i FA Cuppen. United skal en tur til Cambridge, hvor det lokale League Two hold får en oplevelse ud over det sædvanlige når Rooney, Di Maria og co kommer forbi. Cambridge er det lavest rangerede hold tilbage i turneringen, og får altså hård modstand i 4.runde.

Uniteds eneste møde med Cambridge United er tilbage i 1991, hvor de to hold mødtes i Liga Cuppens 2.runde. United vandt 3-0 hjemme takket være mål af Ryan Giggs, Brian McClair og Steve Bruce. Udekampen blev 1-1 og endnu engang var det Brian McClair, der nettede for United.

Cambridge United ligger pt nummer 14 i League Two med 29 point for 23 kampe. Klubben spiller hjemmekampene på Abbey Stadium, som har plads til 9.600 tilskuere, heraf er knap halvdelen siddepladser, og der er næppe tvivl om at der bliver stor efterspørgsel efter billetter til kampen mod van Gaals tropper.

Cambridge Uniteds vej til 4.runde i FA Cuppen startede i 1.runde mod Fleetwood, der blev besejret med 1-0. I anden runde var Mansfield modstanderen. Første opgør blev 2-2, men Cambridge vandt 1-0 i omkampen. I weekenden vandt man så med 2-1 hjemme mod Luton i 3.runde. Værd at bemærke er, at den tidligere United-spiller Luke Chadwick nu spiller for Cambridge United.

Lodtrækningen til FA Cuppens 4.runde:

Cambridge United – Manchester United.
Manchester City – Middlesbrough.
Southampton/Ipswich – Crystal Palace.
Blackburn – Swansea.
Chelsea – Millwall/Bradford.
Derby – Scunthorpe/Chesterfield.
Preston NE – Sheffield United.
Birmingham – West Bromwich.
Aston Villa – Bournemouth.
Cardiff – Reading.
AFC Wimbledon/Liverpool – Bolton.
Burnley/Tottenham – Leicester.
Brighton – Arsenal.
Rochdale – Stoke.
Sunderland – Fulham/Wolverhampton.
Doncaster/Bristol City – Everton/West Ham.

Kampene i FA Cuppens 4.runde skal spilles i weekenden 24./25.januar. Det er endnu ikke fastlagt hvilken dag United spiller ude mod Cambridge.

Forrige artikel

Sælger billetter til ikke-eksisterende United-kamp

Næste artikel

United-keeper fortsætter lejemål

ANNONCE