United tilbage på sejrssporet efter sejr over Everton

I en sen søndagskamp besejrer Manchester United “The Toffees” med 1-2. Everton kom ellers tidligt foran, men kontramål fra Antony og Ronaldo vendte kampen på hovedet.

Manchester United skulle tilbage på sejrssporet i Premier League, da de søndag aften var på besøg på Goodison Park.

Efter afklapsningen i sidste weekend i Manchester-derbyet, var det vigtigt hurtigst muligt at få hvisket den lille skamplet væk.

Everton stod fra kampens start meget lavt, hvilket gav United tid og plads til at flytte bolden rundt. Casemiro, som for første gang startede inde i en Premier League-kamp, overvurderede dog den tid og plads, hvilket førte til et boldtab. Bolden endte for fødderne af Iwobi, som på smukkeste vis sparkede bolden i nettet bag David de Gea.

Dermed var det i endnu højere grad op til United-spillerne at skabe kampen.

Heldigvis var det ikke kun United, som var ramt af uprovokerede boldtab. Det skete også for Everton efter 15 minutters spil. Boldtab på midten, som sendte Antony alene afsted mod Pickford i Everton-målet. Her svigtede nyindkøbet ikke, og der var dermed bragt balance i regnskabet.

Kort inden pausen kom føringsmålet til United også. Casemiro erobrede bolden på Uniteds banehalvdel og viste prøver på sit store overblik, da han derefter sendte Ronaldo afsted i dybden. Denne gang var skarpheden ikke en mangelvare hos angriberen, og han udplacerede sikkert Pickford.

Manchester United var i kontrol i det meste af anden halvleg. Marcus Rashford udbyggede også føringen 10 minutter før tid, men målet blev underkendt for hånd på bolden.

I slutminutterne kom der pres på David de Geas mål i forbindelse med nogle standardsituationer, men United holdt stand og rejser derfor hjem med tre vigtige point i bagagen.

Med sejren kravler Manchster United op på 5. pladsen i Premier League.

Forrige artikel

Startopstilling: Casemiro starter for første gang i Premier League

Næste artikel

Fernandes: Vi ville vise den rigtige attitude

ANNONCE