Vær med til at skabe “Manchester United på Den Glade Gris”

Den Glade Gris har siden 2006 været fast tilholdssted for Københavns Manchester United-fans. Vil du være med til at forbedre forholdene og arrangementerne? Så læs videre.

Gennem hver sæson har holder Den Glade Gris løbende arrangementer for Manchester United-fans i København.

I 2008 og 2009 blev der afholdt udendørs storskærmsarrangementer ligesom pubben var den klart mest populære da United gæstede København. Senest har OldTrafford.dk afholdt flere store arrangementer på baren, hvor Pete Boyle har været inviteret.

Til hver kamp kommer der mellem 50 og 200 United-fans. 5-6 af disse har indtil nu været en del af en styregruppe for United-fans på Grisen. Det vil sige at de har stået for United-fansenes vilkår derinde, givet ønsker og kritik til udtryk overfor Den Glade Gris og helt generelt været med til at skabe det gode samarbejde mellem Den Glade Gris og Manchester Uniteds fans.

Styregruppen har indtil nu bestået af United-fans, der har set kampe sammen igennem flere år og vi frygter lidt at vi måske har for mange af de samme ideer, så derfor vil vi gerne i den nye sæson udvide styregruppen med lidt flere kræfter – hvad enten om man er ung eller gammel.

Angående din involvering, så forventes det at du selvfølgelig kommer på Den Glade Gris jævnligt til Uniteds kampe. Det meste af kommunikation gruppen i mellem foregår på Facebook og vi mødes – udover til kampene – cirka 3-4 gange om året for at udveksle ideer, kritik, planer o.l. med Den Glade Gris.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Reserverne storsejrede også

Næste artikel

Video: Louis van Gaal instruerer Rooney og co i at sparke

ANNONCE