van der Sar forlænger sin kontrakt med Ajax

Edwin van der Sar er på den korte bane ikke længere i opløbet til at blive sportsdirektør i Manchester United – han har forlænget sin post som chief executive officer [CEO] i Ajax Amsterdam.

Edwin van der Sar har været et blandt flere navne der er gået igen som en potential kandidat til Uniteds ledige post som sporting director/director of football.

Det virkede aldrig sandsynligt. van der Sar besidder en betydningsfuld stilling i en godt struktureret klub, som med garanti har planlagt hans ansvarsområder et godt stykke ud i fremtiden. Ajax er også en perfekt platform for van der Sar at lære sit fag i. Ser vi ham nogensinde i United bliver det ikke i den nært forestående fremtid.

van der Sar indikerede selv dette for en måneds tid siden:

– Selvfølgelig er jeg interesseret i en position [i United, red.], men først bliver jeg nødt til at lære noget mere her i Ajax og udvikle mig selv endnu mere. Lad os se hvad fremtiden bringer. United er en fantastisk klub med en god fanskare over hele verden. Jeg er chief exeutive i Ajax, United leder efter en director of football, det er en anden rolle, men selvfølgelig ved jeg lidt om fodbold.

Muligheden for en stilling i United i fremtiden er altså ikke udelukket. Men den nuværende søgen efter en kandidat til klubbens sportslige foretagender fortsættes.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United-investorer forholdt sig tavse i spørgerunden ved kvartalregnskabet

Næste artikel

Rygte: Haaland-senior på Carrington-besøg

ANNONCE