Van Gaal: Fokus på første kamp i ligaen

Louis van Gaal vil rotere en del under årets pre-season i USA, og har fuld fokus på premieren i Premier League mod Spurs.

Sidste år vandt United træningsturneringen Champions Cup i USA, efter kampe mod blandt andet Roma og Real Madrid, ligesom Liverpool blev besejret i finalen. I år deltager United igen i turneringen, men van Gaals fokus er 100% rettet mod Premier League-åbningskampen mod Tottenham.

Men inden da skal han og resten af staben have truppen i form. Det sker blandt andet gennem hårde træningspas, samt fire træningskampe i USA. De første vil dog primært blive brugt til at få alle mand i gang.

– I de to første kampe vil alle spillere formentlig maksimalt spille 45 minutter, da vi skal i gang igen og tilpasse os klima osv. En lang række unge spillere vil få chancen i disse kampe. I kampene mod Barcelona og Paris SG vil nogle spillere få en times tid i benene. Det bliver godt at teste os selv mod modstandere af den kaliber.

– Men igen, det siger ikke en så meget hvordan det går i disse kampe. Sidste år vandt vi det hele, spillede god fodbold og scorede mange mål. Det handler om at være klar til den første kamp i Premier League, siger van Gaal i følge manutd.com.

Deltag i vores fødselsdagskonkurence: Vind en fodboldrejse for 2 til Old Trafford!

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Neville glæder sig til udfordringen i Valencia

Næste artikel

United sælger ung chilener

ANNONCE