Van Gaal: Wilson trænger til spilletid

Louis van Gaal sendte i går James Wilson på lån til Brighton, og måtte på dagens pressemøde forklare hvorfor angriberen nu er udlejet.

Det kniber med målene i United. Derfor kan det undre, at man i går valgte at sende James Wilson på udlån hos Brighton i the Championship for resten af sæsonen. Det måtte Louis van Gaal da også svare på, da han i dag holdt pressemøde forud for weekendens kamp mod Leicester.

– Han har indtil videre ikke været så meget med. Han har fået nogle minutter i Premier League og lidt i Capital One Cuppen, men han var også nogle gange helt udenfor truppen på kampdagene. Spillere på hans alder har brug for at spille. Jeg kan godt forstå de fans, der undrer sig nu hvor vi ikke scorer så mange mål. Men det ville være en kortsigtet løsning, siger van Gaal.

19-årige Wilson har scoret flittigt på klubbens ungdoms- og reservehold, og lavede to kasser i sin debut mod Hull, hvor Ryan Giggs havde det midletidige ansvar. Men har i denne sæson altså kun fået spilletid i Capital One Cuppen mod Middlesbrough, og i Premier League mod Arsenal.

Nu skal Wilson være med til at sparke Brighton op i Premier League. Wilson kan få debut i morgen, når Brighton hjemme møder Birmingham. Pt er klubben fra det sydlige England placeret som nummer to i rækken.

Udlånet betyder dog ikke at United har afskrevet den unge angriber. Der er stadig stor tro på Wilson, og skulle der blive akut brug for ham på Old Trafford, kan han kaldes tilbage til United med det samme.

– Vi må tænke på hvad der er bedst for en spiller som Wilson, og lige i øjeblikket er mulighederne for at spille på højeste niveau der ikke. Vi tror på ham, så han skal ud og udvikle sig et andet sted. Hvis vi har brug for ham, kan vi tilbagekalde ham, sagde van Gaal.

Kun denne fredag: 25% rabat på Manchester United-trøjer!

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

25% på alle Manchester United-trøjer og andet fan-stuff

Næste artikel

Rio kritiserer Uniteds ’Schmidtbane’

ANNONCE