Van Persie er frisk igen – Jones usikker

Sir Alex Ferguson havde godt nyt, da han fredag morgen holdt sit ugentlige pressemøde på Carrington.

Manchester United-fans har holdt vejret, efter Robin van Persie måtte udgå i kampen mod Queens Park Rangers, men Sir Alex Ferguson kunne på dagens pressemøde berolige fansene før lørdagens og tirsdagens kampe mod henholdsvis Norwich og Real Madrid.

– Vi har ingen skadesproblemer lige nu. Robin van Persie har trænet hele ugen og er klar til i morgen. Hans hofte er lidt øm, men han er okay, lød det fra Ferguson, som dog stadig er usikker på, om Phil Jones bliver klar.

– Phil Jones begyndte at løbe i dag. Han har en kamp for at blive klar til tirsdag, men vi giver ham hver en chance. Han vil i hvert fald ikke blive klar til i morgen, sagde Ferguson.

Selvom Real Madrid-kampen stadig sætter Norwich-kampen mere og mere i skyggen, så hersker der ingen tvivl hos den gamle skotte om, at kampen i morgen er yderst vigtig.

– Kampen i morgen er virkelig vigtig. Kampen på tirsdag skal nok gå af sig selv. Det bliver en begivenhed i sig selv, mens kampen i morgen er en mere praktisk opgave, hvor vi bliver nødt til at vinde.

Forrige artikel

Giggs forlænger sin kontrakt

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Norwich City

ANNONCE