Vanvittigt rygte: PSG vil ha’ Rooney

Rygtebørsen arbejder på højtryk i disse dage, og indimellem kommer der nogle sjove historier, som man ikke kan andet end at trække på smilebåndet af….

Rygtebørsen arbejder på højtryk i disse dage, og indimellem kommer der nogle sjove historier, som man ikke kan andet end at trække på smilebåndet af. Sådan et er dette rygte, der sender Wayne Rooney til PSG for et svimlende beløb. Det rapporterer den spanske avis Sport.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Paris Saint Germain forsøgte i januar at købe spillere som Carlos Tevez og Alexandre Pato. Det lykkedes dog ikke at hente stjernerne til den franske klub, der vil vise, at den mener det seriøst, når den siger, at den vil være en magtfaktor i europæisk fodbold. Et indkøb af Wayne Rooney vil naturligvis gøre det klart for alt og alle.

150 millioner euro. Så meget skal franskmændene, med de pengestærke bagmænd fra Qatar i ryggen, være klar til at smide for den 26-årige angriber. Efter den lange transfersaga, der fik navnet Rooney-gate, er det meget usandsynligt, at Uniteds talisman overhovedet vil overveje tilbuddet, ligesom Sir Alex Ferguson formentlig heller ikke vil tage det seriøst.

Pengesummen er dog enorm – endda betydeligt større end hvad Cristiano Ronaldo skiftede til Real Madrid for – og i fodboldverdenen skal man aldrig sige aldrig.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Barcelona-levn i Uniteds søgelys

Næste artikel

Schmeichel ambassadør i United

ANNONCE