– Vi har fået jackpot med denne lodtrækning

St Etienne er lykkelig over at skulle møde Manchester United i Europa League.

Sportsdirektøren for St Etienne, Dominique Rocheteau, er lykkelig over at skulle op mod Manchester United i 16-delsfinalerne i Europa League. Han ser frem til en tur på Old Trafford, selv om han gerne havde ventet lidt med at møde Mourinhos mandskab.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi skal møde en af de største klubber i verden. Sidst vi mødte dem var i 1977/78, men Old Trafford var ikke tilgængeligt dengang. De er naturligvis store favoritter, men vi har fået jackpot med denne lodtrækning.

– Jeg er meget glad for, at vores fans får muligheden for at besøge det historiske stadion, siger Rocheteau til beIN Sport.

I går gav Jose Mourinho også udtryk for glæden ved lodtrækningen, primært grundet den korte rejseafstand til Frankrig. St Etienne tabte ikke en eneste kamp i deres indledende pulje, og gik videre med 12 point.

Første møde er i Manchester torsdag den 16.februar, mens returkampen spilles i Frankrig onsdag den 22.februar.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Zlatan: Sådan kunne jeg være endnu bedre

Næste artikel

Enkelte kampændringer i februar

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share