– Vil altid give de unge chancen

Louis van Gaal roser Jesse Lingard, og lover at han altid vil give de unge chancen.

I hele 3.761 kampe i træk, har United haft mindst en spiller af egen avl med i truppen på kampdagene. Den fantastiske rekord går helt tilbage til oktober 1937.

I gårsdagens gav Louis van Gaal blandt andet chancen til unge talenter som James Wilson, Jesse Lingard og Andreas Pereira fra start, og den hollandske manager lover, at han altid vil give de unge chancen.

– Det har altid været en del af min egen filosofi, ligesom klubben altid har gjort det, at give chancen til unge spillere. Et godt eksempel er Paddy McNair, der trænede med nogle gange, og dermed blev fysisk og mentalt klar, da vi havde brug for ham, siger van Gaal i følge United Review.

Jesse Lingard spillede fuld tid i går, og har også fået spilletid i de seneste kampe mod Everton, City og CSKA Moskva. Og van Gaal peger netop på den unge kantspiller, der har grebet den mulighed han har fået.

– Jesse Lingard er en af de spillere der fik chancen, og har spillet de sidste tre kampe. Han har grebet denne mulighed og vist hvad han kan, og at han fortjener at være en del af truppen. Jeg er meget tilfreds med hans udvikling, ligesom Pereiras, der scorede sit første mål mod Ipswich.

– I samarbejde med Ryan Giggs og Nicky Butt inviterer vi jævnligt spillere fra u21-holdet op og træne med førsteholdet, så det kan tage skridtet op træningsmæssigt og bygge på det tekniske niveau, siger van Gaal.

Lingard og Pereira spillede begge fuld tid i går, og Pereira var samtidig eneste United-spiller, der scorede på straffespark mod Middlesbrough.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

LvG: Er meget skuffet

Næste artikel

Discovery køber Premier League-rettigheder

ANNONCE