Villarreal accepterer Sennas afgang

Sennas navn er i løbet af den sidste uges tid blevet nævnt på daglig basis i forbindelse med United, og dagens udgave af Manchester Evening News hævder…

Sennas navn er i løbet af den sidste uges tid blevet nævnt på daglig basis i forbindelse med United, og dagens udgave af Manchester Evening News hævder sågar, at man kun mangler de sidste detaljer før den 30-årige midtbanespiller med brasilianske rødder kan sætte sin signatur på en tre-årig kontrakt.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Senna selv har hidtil meldt ud, at det helt og holdent var op til Villarreal at afgøre hans fodboldfremtid, men med dagens udtalelse fra træner Pellegrini synes der nu at være fri bane for et klubskifte:

“Med hensyn til Marcos er intet 100% afgjort endnu. Jeg forstår, at dette er en stor mulighed for ham, men for os er det et stort tab, hvis han ender med at smutte. Hvis han rejser, vil jeg være glad på hans vegne, men ked af det på holdets,” siger Manuel Pellegrini, “Den Gule U-båds” chilenske træner, i et interview med Marca, hvor han også undrer sig over, hvorfor de europæiske storklubber ikke har fået øjnene op for Senna før nu:

“Jeg er meget glad på hans vegne, for han fortjener det. Han er en spiller, der har bevist sit værd, og jeg synes egentlig, det er mærkeligt, at ingen har henvendt sig omkring ham før nu, for han er en fantastisk spiller.” lyder de rosende vendinger om manden, der formentlig snart vil blive Uniteds andet sommerindkøb.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Pique udlejes ifølge agent

Næste artikel

Pique udlejes til Real Zaragoza

ANNONCE