Wenger vidste Robin van Persie ville blive forskellen

Købet af Robin van Persie har foreløbig vist sig at være en genistreg for Sir Alex Ferguson og Manchester United i bestræbelserne på at vinde mesterskabet og det overrasker ikke hollænderens tidligere manager.

Sir Alex Ferguson tog lange skridt for at sikre sig Robin van Persie sidste sommer. Blandt andet ringede den skotske manager flere gange til Robin van Persies daværende manager Arsene Wenger for at få overtalt franskmanden til at sælge angriberen.

– Det var et meget professionelt opkald og der var mere end et. Jeg vil fortælle resten en anden dag, lød det fra Arsene Wenger på fredagens pressemøde.

– Man ved at når man sælger Robin van Persie til Manchester United, så vil det ske at de kommer til at føre ligaen. Robin er en af de bedste angribere i verden og man ved han vil score kasser for dem, lyder det fra Wenger, som på fodboldens vegne er glad for at angriberen ikke endte i Manchester City, som også var inde i kampen om signaturen.

– Hvis han var skiftet til City, så havde han blot været endnu en angriber i en gruppe af verdensklasse spillere.

Robin van Persie scorede for nyelig sit 20. sæsonmål for Manchester United, da han sikrede holdet en omkamp i FA Cuppen mod West Ham.

 

Forrige artikel

Gerrard: Jeg scorer gerne med hånden mod United

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Liverpool

ANNONCE