Zlatan tvivlsom til United-opgør

Den tidligere Manchester United-klippe, Zlatan Ibrahimovic, blev i weekenden skadet for sin klub AC Milan i deres opgør mod Roma. Zlatan ser nu ud til at misse opgøret mod Manchester United.

Zlatan Ibrahimovic ser ud til at misse opgøret mellem AC Milan og Manchester United efter, at han blev skadet i weekendes opgør mellem AC Milan og Roma. 

Ifølge de første rapporter er det en muskelskade, der holder Zlatan ude af i hvert fald det første opgør mod Manchester United, mens deltagelsen i det andet opgør ser usikker ud. 

Den 39-årige svnesker har scoret 16 mål i 21 kampe for AC Milan i denne sæson, og man må derfor sige, at vores gamle super-angriber og Europa League vinder stadig spiller en nøglerolle i europæisk topfodbold. 

Zlatan Ibrahimovich spillede selv for United i perioden juli 2016 til marts 2018. Her var han blandt andet en del af det hold, der sammen med Jose Mourinho vandt i Europa League i 2017. Zlatan scorede 29 mål i 53 kampe for United. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sky: Maguire fortæller, at Shaw har hørt forkert

Næste artikel

Mitten: Pogba åben for United-forlængelse

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share