Zlatan vil have Rooney til Paris

Wayne Rooney gør klogt i at tage til PSG, hvis han vil være en del af det største fodboldprojekt i verden, lyder det fra Zlatan Ibrahimovic.

Armbevægelserne fejler intet i PSG, der for et par år siden blev overtaget af en stenrig investorgruppe fra Qatar. 

Og selvom Sir Alex Ferguson har gjort det klart, at Wayne Rooney ikke er til salg, har det ikke afholdt parisernes præsident og nu Zlatan Ibrahimovic til at lufte interesse for den 27-årige englænder. 

– Hvis han vil være en del af det bedste fodboldprojekt i verden, er der kun en klub, han kan skrive under med. Det er kun ham, der ved, hvad han vil til sommer, men der er ingen tvivl om, hvad det er for et fodboldprojekt, vi er i gang med at bygge her, siger den svenske angriber til The Sun. 

PSG fører i øjeblikket den franske liga, men måtte som bekendt se sig snydt fra mesterskabet i sidste sæson, hvor Montpellier højt overraskende snuppede titlen i sidste runde. 

– Vi stiller os ikke tilfredse med at være den dominerende klub i Frankrig, vi vil også være i toppen i Europa. Jeg forstår udmærket, hvorfor ejerne er interesserede i Wayne Rooney. Han er blandt de ti bedste angribere i verden, fortsætter Ibrahimovic. 

Rooneys nuværende kontrakt med Manchester United udløber i 2015. 

Forrige artikel

Kompany ser frem til derbyet

Næste artikel

De Gea stålsat på at vinde ligaen

ANNONCE