Zorc: Vi har en gentlemans-aftale med Sancho

Aftalen var på plads allerede sidste år, men der var ingen klubber, der mødte Dortmunds krav, fortæller klubbens direktør Michael Zorc

Borussia Dortmund og Jadon Sancho har en aftale om, at englænderen kan forlade den store tyske klub, hvis nogle krav bliver mødt af den købende klub.

Det skete ikke sidste år, hvor Manchester United var meget interesseret i at hente fløjspilleren, fortæller tyskernes direktør Michael Zorc.

– Han har været her i nogle år nu, så vi har en aftale med ham om, at han kan få lov at skifte. Den samme aftale har Erling Håland dog ikke, siger Zorc til tyske ARD.

At sportsdirektøren nævner Håland er et svar på de rygter og den turne, som nordmandens far Alf Inge og Mino Raiola har været på hos Europas største klubber.

Sidste sommer var der reelle forhandlinger i gang mellem United og Dortmund om en Sancho-transfer, men United ville ikke møde det prisskilt og altså et af de krav, som Zorc her hentyder til.

Solskjær og resten af rekrutteringsholdet i United skulle fortsat have et godt øje til offensivspilleren, ligesom også dagens modstander, Liverpool, ifølge rygterne følger situationen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Optakt: Tredje slag i North West-krigen skal udkæmpes

Næste artikel

United-fans protesterer foran spillerhotel forud for Liverpool-brag

ANNONCE