Find Manchester United-spillere i fortovet ved Old Trafford

Der sker meget rundt omkring Old Trafford på kampdage. Øjnene kigger rundt til alle sider: Hen på sælgerne der forsøger at sælge turisterne de ret omdiskuterede “half-and-half”-halstørkæder, hen på de mange tusinde fans som om kort tid skal have indfriet deres høje forventninger og ikke mindst op imod det store beundringsværdige byggeri ved navn Old Trafford.

Men når du står på Old Traffords “forplads” foran East Stand, hvor Manchester United både har reception, en fanbutik og ikke mindst statuerne af klubbens legender, så prøv at kig ned.

Hen over pladsen løb Warwick Road, der senere blev omdøbt til Sir Matt Busby Way, indtil 2011 hvor den blev lukket for traffik.

Fodboldpladsen

Hvis du får chancen for at se Old Trafford fra oven, eventuelt fra Manchester Uniteds kontorer på East Stand, så vil du hurtigt lægge mærke til det. Den nye plads er med sine brosten formet som en fodbold.

Legender og fans

Hvis du går over mod parkeringspladsen, så vil du samtidig kunne se ned på det gamle fortov, der løb langs den trafikkerede Sir Matt Busby Way.

Her er flere hundrede navne indgraveret i brostene. Det blev de i 2001, hvor fans kunne få deres navn indgraveret i en brosten for omkring 5.000 kroner.

Som du vil se, så er der ligeledes blevet plads til en række af klubbens tidligere spillere og managers også.

Brick at Sir Matt Busby Way in front of Old Trafford

ANNONCE