Ferguson: Ikke flere indkøb

Med fem dage til Manchester Uniteds første pre-season-kamp i sæsonen 2009/2010 holdt klubben i dag pressemøde. På pressemødet spurgte pressen naturligvis…

Med fem dage til Manchester Uniteds første pre-season-kamp i sæsonen 2009/2010 holdt klubben i dag pressemøde.

På pressemødet spurgte pressen naturligvis ind kommende transferindkøb, da vi jo er midt i det, den engelske presse kalder for “silly season”, hvilket kendetegner sommertransfervinduet i England og pressens mange skrevne klubskifter på rygtebasis.

Manchester United har heller ikke i denne sæson undgået at være medvirkende til at sælge engelske aviser, og det har betydet, at klubben har været sat i forbindelse med mange spillere og her i blandt Franck Ribery fra Bayern München og David Villa fra Valencia. Men Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, stod dog i dag frem på pressemødet og fortalte, at Manchester United ikke længere er en del af indkøbsræset:

“Dette er enden på vores handler,” sagde Ferguson og hentyde til Antonio Valencia, Michael Owen Gabriel Obertan, som de eneste handler i dette transfervindue. “Historier om hvem vi er ude efter at købe? – Glem alt om dem.”

“Vi tjente på en måde for salget af Ronaldo, men transfersummen var ikke til at forhandle om. Men jeg synes, vi har en god trup, og det betyder, at der ikke er nogen grund til at lave refleksindkøb,” afslutter Ferguson debatten om kommende transferindkøb.

Ferguson gav også grunden, at der er gået inflation i transfermarkedet denne sommer, til at Manchester United har gjort klubbens sidste indkøb denne sommer.

Mange United-fans havde håbet, at klubben havde markeret sig tydeligere på transfermarkedet, men det håb ser nu ud til at være ude. Måske ligger der en dybere mening bag Fergusons udtalelser for at presse priserne ned i eventuelle andre transferhandler, hvor Manchester United indgår. Det vil tiden vise.

Forrige artikel

Heaton afviser QPR

Næste artikel

Officielt: Carlito skriver under med City

ANNONCE