Harry Redknapp”s Spurs

Da Redknapp kom tilbage til Tottenham, havde han prøvet nedryknings kampe og Cup kampe imod Manchester United mange gange før. Som Manager havde han…

Da Redknapp kom tilbage til Tottenham, havde han prøvet nedryknings kampe og Cup kampe imod Manchester United mange gange før.

Som Manager havde han prøvet at vinde og tabe til United i en Cup kamp, heldigvis for United har han tabt flere end han har vundet.

Hans første triumf over United som manager kom da han stod i spidsen for Bournemouth i FA Cuppen d. 7. Januar 1984. Bournemouth vandt 2-0 på hjemmebane.

17 år senere kom han til Old Trafford sammen med sit West Ham hold, i fjerde runde af FA Cuppen, og tog hjem efter at have vundet 1-0.

Dog er den kamp de fleste nok husker, sidste sæsons kamp, hvor United havde besøg af Portsmouth og Redknapp.
United tabte kampen, og Redknapp og hans hold gik hele vejen og kunne stolt løfte det ældste fodbold trofæ der findes.

Så hvad er det vigtigste for Redknapp og hans Tottenham hold i denne sæson?
Første prioriteten er at forblive i Premier League. Noget som der nok var en del supportere som ikke kunne forestille sig ville ske, efter de havde spillet 8 kampe og samlet 2 point sammen.

Alt det ændrede sig da Harry ankom. Tottenham vandt over Liverpool, Manchester City og Blackburn, og da vi nåede til jul havde Tottenham pludselig 20 point.

Siden da har det gået op og ned, men i mandagens kamp mod Hull, hvor de vandt 2-1 på udebane har trukket dem over stregen med en kamp til gode.

At Harry Redknapp fokuserer meget på Ligaen er ganske klart, og nu da Spurs er i Carling Cup finalen kan der for en uges tid fokuseres mest på at hente den eneste pokal som er mulig for Tottenham. Noget der kunne ses på torsdagens UEFA Cup kamp i Rusland, hvor Tottenham stillede op i noget der lignede et reserve hold og tabte.

Men hvad er det Harry Redknapp gør der kan få spillere på selv de mest dødsdømte hold til at klare sig ovenpå igen?

Ifølge Redknapp selv er det en blanding af Grød, “Pies” og bananer. Dog mener Manchester City”s Benjani, som tidligere har spillet under Redknapp, at det har noget at gøre med sin managers humor:
“Harry forstår hvordan fodbold spillere fungerer.”

Han har en underlig måde at få folk til at glemme det pres de er under, ved at bruge en af sine underlige jokes.”

Alt i alt er søndagens kamp ikke en joke for nogen.
Harry Redknapp vil løfte endnu en pokal efter hans triumf med Portsmouth sidste år, men mest af alt vil han sikre at Tottenham stadig er at findes i Premier League når den nye sæson starter i August.

Forrige artikel

Harry Redknapps Spurs

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Tottenham Hotspur

ANNONCE