United går en travl sommer i møde

Med det uafgjorte resultat i Premier League imod Chelsea FC, så blev det sikkert, at Manchester United må ud i 2 kvalifikationskampe, før de kan være…

Med det uafgjorte resultat i Premier League imod Chelsea FC, så blev det sikkert, at Manchester United må ud i 2 kvalifikationskampe, før de kan være sikre på, at spille i verdens fornemmeste fodboldturnering i næste sæson.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Arsenal og Chelsea snuppede, som bekendt, de to direkte adgangsbilletter til Champions League, og for 2. gang på 3 år, så må United gøre klar til 2 ekstra kampdatoer i starten af sæsonen.
Det bliver dermed en hektisk sommer for Uniteds spillere.

Den 12. juni sparkes EM i gang i Portugal, og her vil de europæiske landsholdsspillere i United altså få den hårde sommer at føle fra start af.
Af spillere, som ventes til at blive udtaget til EM er følgende:
Cristiano Ronaldo(Portugal), Mikael Silvestre, Louis Saha(Begge Frankrig), Phil Neville, Wes Brown, Gary Neville, Nicky Butt, Paul Scholes(alle 6 fra England) og Ruud van Nistelrooy(Holland).

Det vil altså sige, at 9 spillere fra Manchester Uniteds førstehold formentlig skal i kamp i starten af juni.
Derudover så skal Tim Howard og Eric Djemba-Djemba formentlig spille VM-kvalifikationskampe med henholdsvis USA og Cameroun i juni og juli.
Diego Forlan og Kleberson skal formentlig også spille med i kampen om det sydamerikanske mesterskab, Copa America.

Når EM og diverse landskampe så er overstået, så står der en kort sommerferie på programmet for spillerne, før de i slutningen af juli drager til USA for, at gentage sidste års succes ved at spille et par opvarmningskampe.
Turen vil byde på 3 kampe på de i alt 10 dage, hvor de er at finde derovre. FC Bayern München, Celtic og AC Milan står for skud i år.

Når spillerne så er vendt hjem, så skal de allerede ud og spille igen den 3-5. august.
Det sker i forbindelse med den såkaldte ”Vodafone Champions Cup”, som vil er en mini-turnering med 4 hold, som vil blive spillet på Old Trafford.
Til turneringen er argentinske Boca Juniors, japanske Urawa Reds og hollandske PSV Eindhoven inviteret.
Så der slutter løjerne bestemt ikke.

Blot en uge senere, så vil Manchester United, hvis de vinder FA Cup finalen den 22. maj, skulle spille Community Shield imod Arsenal. Denne kamp er programsat til den 8. august, altså blot en uge før Premier League starter op igen.

Derudover så vil der formentlig blive arrangeret 2-3 kampe mere, som med stor sandsynlighed bliver imod mindre klubber i England eller andre steder i Europa.

Der skal også være plads til Champions League

Oveni disse kampe, så skal man altså lægge de to kvalifikationskampe i Champions League til.
Disse to kampe vil blive hammervigtige for Manchester Uniteds sæson, da et nederlag sammenlagt vil betyde et farvel til pengene i Champions League og velkommen til det noget mindre prestigefyldte UEFA Cup.
I de 2 kvalifikationskampe kan modstanderen blive et svært og taktisk dygtigt østeuropæisk hold, et superteknisk sydeuropæisk hold eller et hold herfra Skandinavien af.
Bedst er det nok, at håbe på, at det bliver de danske mestre, som de skal møde, så vi her i Danmark, igen kan få besøg fra verdens største klub.
Men så vil det sandsynligvis også blive et farvel til det danske hold, og det vil jo mildest talt ikke gavne dansk fodbold særlig meget.

Så det skal nok blive en travl sommer for Manchester United, og så må vi jo bare håbe, at spillerne vil kunne klare dette.

Læs også: Opfølgninger på denne artikel
Fergie indrømmer: Det bliver en hård sommer
Ferguson vil have endnu en kamp presset ind

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Keane: United er mere end blot penge

Næste artikel

Fergie indrømmer: Det bliver en hård sommer

ANNONCE