Ronaldo redder et point i Bergamo

Manchester United – eller rettere Cristiano Ronaldo – reddede et point i en hektisk Champions League-kamp mod Atalanta.

På trods af en flot 3-0-sejr i weekenden over Tottenham, havde Manchester United i den grad stadig kniven for struben, da forrige weekends 5-0-fadæsenederlag til Liverpool i den grad stadig sad i hukommelsen.

Værterne kom bedst fra start, da Josip Ilicic efter 12 minutter fik bolden på kanten af feltet, trykkede af, og via David de Gea – som unægteligt vil være træt af den sekvens – endte bolden i netmaskerne til stor fornøjelse for hjemmeholdets fans.

En lille halv time skulle der gå, inden Manchester United fik svaret tilbage på Atalantas åbner, og det var en sand perle, da et samsurium af førstegangsafleveringer mellem Mason Greenwood, Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo endte for fødderne af sidstnævnte, som let kunne sende bolden i rusen og overdøve stadionet med sin ikoniske “siiiiu”- jubelscene.

Anden halvleg startede enormt rodet og hektisk ud, og det var først, da Duvan Zapata med sin scoring til 2-1 efter en times tid, at der kom mere ro på. En scoring, hvor specielt Harry Maguire ikke så god ud, da colombianeren alt for nemt fik lov til at løbe i ryggen på United-anføreren.

Det lignede endnu en ærgerlig United-oplevelse, der skulle sætte Solskjær under yderligere pres, da uret rundede de 90 minutter.

Men, som det så ofte er med Manchester United og Cristiano Ronaldo, så vil de aldrig for alvor dø.

2-1 endte kampen nemlig ikke. Ved kanten af feltet endte bolden hos Ronaldo, som med en fantastisk kontrolleret helflugter fik sendt bolden helt rent afsted ned imod det venstre målhjørne, og her kunne Atalanta-målvogteren intet gøre, og dermed 2-2, som også blev kampens resultat.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillinger: United stiller igen op med trebackkæde

Næste artikel

Karakterbogen: Forsvarsklippe og G.O.A.T. redder karaktergennemsnittet

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share