Uret tikker – 16 dage tilbage af transfervinduet

Vi er halvvejs igennem august og rygterne om spillere ind og ud af klubben vil ingen ende tage. I denne artikel tager vi tur ind i rygtejunglen og prøver at give et overblik

Forsvaret
Selvom David de Gea så alt end godt ud i kampen mod Brentford, så virker det tvivlsom, at klubben er på hård jagt efter en ny førstekeeper. Til gengæld virker det til at være mere sandsynligt, at man inden transfervinduet lukker, får tilknyttet en 3. målmand.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I forsvaret har vi allerede fået to forstærkninger i form af venstrebacken Tyrell Malacia og den centrale forsvarsspiller Lisandro Martínez. På rygteplanen er klubben på jagt efter en back til højresiden og både Diogo Dalot og Aaron Wan-Bissaka har været nævnt på vej væk fra klubben. Dalot til Barcelona og Wan-Bissaka til sin gamle klub Crystal Palace og Roma.

Blandt mulige indkomne spillere skulle Barcelona-spilleren Sergiño Dest være en af de mest sandsynlige at finde på Old Trafford i denne sæson. Barcelona vil gerne af med ham og han var desuden ikke en del af truppen i weekenden. Udover Dest, skulle Celtics højreback Josip Juranović, også være inde i billedet, men han meldes nu på vej til Atl. Madrid. Sidst har Denzel Dumfries også været meldt på vej mod både Chelsea og Manchester United, men ser ud til at blive hos det italienske hold Inter.

Midtbanen
Midtbanen er den plads på banen, fans har skreget mest efter forstærkning på. Ganske vidst er danske Christian Eriksen kommet ind, men det er særligt på 6’eren, at der er brug for nye kræfter. Franske Adrien Rabiot er set i England mandag og må forventes at blive præsenteret som ny spiller Manchester United inden længe. Derudover er der transfersagaen om Frenkie de Jong. Det spanske medie, Sport, skriver mandag, at Barcelona forventer De Jong skifter til Manchester United og De Jong skulle ligeledes have meddelt sine holdkammerater, at han skifter til Manchester United. Hvis De Jong falder igennem, forventes det stadigt, at klubben vil lede efter forstærkning til midtbanen. Her kunne Youri Tielemans fra Leicester være et bud på et alternativ, da han kun har et år tilbage af sin kontrakt.

I dag kom det frem, at klubben har gjort James Garner tilgængelig for et klubskifte og flere bejlere skulle allerede være i spil til at købe ham. Derudover forventes Hannibal Mejbri, at skifte til Birmingham på en lejeaftalen inden for kort tid.

Angrebet
Er Cristiano Ronaldo stadig en del af klubben om 16 dage? Noget tyder på, at det ikke er tilfældet og dermed stiger behovet for offensive kræfter. Erik ten Hag skulle have været i kontakt med PSV-spilleren Cody Gakpo, som afventer om den hollandske klub kvalificerer sig til dette års Champions League. Derudover skulle Antony stadig være på Ten Hags liste over spillere, der kan forstærke klubben, men spilleren har fået sat et dyrt prisskilt på sig af Ajax og det taler imod et kommende skifte.

På 9’er-posotionen har flere erfarne angribere været bragt op i medierne. Álvaro Morata, Mauro Icardi og James Vardy er alle nævnt på vej til Old Trafford. Derudover spøger Stuttgart-spilleren Sasa Kalajdzic stadig som en mulighed på angrebspositionen, selvom der også har været skriverier om, at Ralf Rangnick skulle have frarådet ham et skifte til det nordengelske.

Uret tikker og med Ten Hags åbenlyse efterspørgsel efter nye spillere, må det forventes, at transferrygterne indtil d. 31. august vil have frit løb og i den grad holde betegnelsen “Silly-season” i hævd.

 

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
13
Shares
Forrige artikel

Medier: Birmingham tæt på leje af Hannibal

Næste artikel

talkSPORT: United er tæt på Cunha

Relaterede artikler
Omari Forson
Gå til siden

Overblik: Ungdomsholdene

Her i landsholdspausen tager vi en status for U21- og U18-holdet, for at se, hvordan de klarer sig i denne sæson og hvem man skal holde øje med.
Gå til siden

Eriksen: Jeg mangler lige en kasse

Manchester Uniteds midtbaneprofil, Christian Eriksen, gav for nyligt et interview, hvor han bl.a. løftede sløret for, hvordan stemningen er i omklædningsrummet.
Gå til siden

Europa League: Hvem er FC Sheriff?

Manchester United deltager som bekendt i dette års Europa League. OldTrafford.dk tager i en artikelserie et kig nærmere på de tre øvrige klubber i gruppespillet, der byder på møder med Real Sociedad, FC Sheriff og Omonia Nicosia.
ANNONCE
Total
13
Share