Ian Storey-Moore

Ian Storey-Moore blev født i Ipswich den 17. januar 1945.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Efter først at have været til prøvetræning i Blackpool kom han i august 1961 til Nottingham Forest og her var han med i 236 ligakampe og han scorede 105 mål.

Kort før han kom til Manchester United blev han vist frem som ny Derby County Spiller, men det var Manchester United der købte ham for £200000 i marts 1972.

Brian Clough var da manager for Derby County må have været rasende på hvad der var sket. Havde Ian Storey-Moore valgt Derby som sin nye klub, var han blevet mester med dem i den sæson.

I sin debut for Manchester United scorede han og det blev til 5 mål i den 11 kampe han fik i sin første sæson. I 1973 blev han skadet under træning på The Cliff og det skulle vise sig at være så alvorlig at han måtte opgive sin fodbold karriere.

Det var en ankel skade der var skyld i det og måske havde en operation med det samme kunne havde udgået spil stoppet istedet for at vente og se tiden an.

Havde han været frisk havde vi måske ikke rykket ned i 1974. Han fik 43 kampe og scorede 12 i sin tid hos Manchester United. Han blev erklæret fodbold invalid i december 1973.

Ian Storey-Moore spillede 1 landskamp for England.

Han forsøgte et comeback i efteråret 1974 for Burton Albion, da han fik lov til at spille hvis det var en klub under 3. division og han kom også til USA for at spille for Chicago Sting.

Det gik dog ikke da hans gamle ankel skade gjorde at han ikke kunne forsætte. Senere blev han manager for Shepshed Charterhouse. I dag er han chef spejder for sin gamle klub til Nottingham Forest.

Statistik:

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

ANNONCE