Mark Robins

Mark Gordon Robins blev født i Ashton-under-Lyne den 22. december 1969.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Han kom som junior spiller til Manchester United i februar 1984 og fik sin debut på første holdet 7. januar 1989 i en kamp hjemme mod QPR i F.A. Cuppens 3 runde. Kampen endte 0-0 og Manchester United måtte ud 2 kampe mere få at gå videre i turneringen.

Den 1. januar 1990 lå Manchester United kun nr. 15 i 1. division, kun 2 points mere end dem der lå tredje sidst og Alex Ferguson var en presset mand for ar vise resultater. I 3. runde af F.A. Cuppen møde vi Nottingham Forest og vandt kampen på et mål af Mark Robins. Han scorede 2 mål mere i F.A. Cuppen. Vi vandt F.A. Cuppen i 1990 I ligaen blev det til 7 mål i den sæson og vi sluttede ligaen på en 13. plads. Uden vigtige mål af Mark Robins var dette måske ikke sket og Alex Ferguson var måske blevet fyret som manager, uden ham havde vi måske været et almindeligt hold, ligesom Manchester City uden resultater.

Han kom ind i finalens første kamp mod Crystal Palace men sad på bænken i omkampen og han fik velfortjent sin medalje for sin indsats.

Han fik 70 kampe for Manchester United og scorede 17 mål inden han blev solgt i august 1992 til Norwich City for £800000, her scorede han 20 mål i 68 ligakampe inden Leicester City købte ham for £1000000 i januar 1995. Hos Leicester City spillede han 56 liga kampe og det blev til 12 mål.

Sidst i oktober 1996 blev han udlånt en måned til FC København. Efter tiden i Leicester City har han også spillet for Reading, Deportivo(Spanien), Panionios(Grækenland), Manchester City, Walsall, Rotherham United, Tranmere Rovers, Bristol City, Sheffield Wednesday og sommer kom han til Burton Albion.

En berejst spiller der i sin karriere scorede i lidt mere end hver fjerde kamp.
Det blev også til U21 landsholds fodbold for England.

Statistik:

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

ANNONCE