Spillerstatistik – Introduktion

Spiller statistik

Manchester United har haft 800 spillere, der har spillet på første holdet i Fodbold ligaen, F.A. Cuppen, Liga Cuppen eller Europa Cuppen.
Jeg har lavet en oversigt over oplysninger om disse spillere med data om hvornår og hvor mange kampe, de spillede hos Manchester United/Newton Heath. Også fødselssted og fødselsdato er med, samt hvis der er kendskab til det, hvornår de skulle være døde.

Mange af de der spillede i Manchester United/Newton Heath før krigen, er der ikke mange oplysninger om og de må formodes at være døde.
I 1893, 1894 og 1897 spillede man test kampe om at blive i 1. division, disse data er med under Europa kampe. Den 30. april 1900 har jeg en af målscoreren til at være ”ukendt spiller” men det var måske William Jackson som skulle være målscorer her.

Oplysningerne om spiller data er taget fra bogen ”Manchester United A Complete Record 1978-1986”. Efter hvad jeg har fundet ud af, er de dem der har de mest rigtige oplysninger om spillerne.
Nogle bøger bruger oplysninger andre steder fra, f.eks. fra aviser, så der kan være nogle spillere, hvis data ikke stemmer overens, med det jeg har med her.
Der er ikke spiller data med fra Charity Shield kampe.

Skulle der være noggen der finder fejl, eller har flere oplysninger, vil jeg gerne høre om det.
Data er opdateret indtil sommeren 2005.

ANNONCE