Uniteds første tipskamp

Den første tipskamp hvor Manchester United blev vist på dansk TV, var den 9. januar 1971 i en kamp på Stamford Bridge, hvor vi mødte Chelsea.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I starten blev der kun sendt tips kampe fra bestemte områder af England og Manchester var ikke et af dem.
Jeg havde ventet længe på det skulle ske og da det endeligt blev Manchester Uniteds tur til at blive vist, kunne jeg ikke da min bedstefar blev begravet denne dag.
Jeg fik dog det meste af anden halvleg at se.

Chelseas hold: Peter Bonetti, John Boyle, Ron Harris, John Hollins, Marvin Hinton, David Webb, Alan Hudson, Tommy Baldwin, Derek Smethurst, Charlie Cooke, Peter Houseman.

Manchester Uniteds hold: Alex Stepney, John Fitzpatrick, Tony Dunne, Paddy Crerand, Paul Edwards, Norbert Stiles, Willie Morgan, Denis Law, Bobby Charlton, Alan Gowling, John Aston jr.
Mål: Alan Hudson, Chelsea – Willie Morgan (straffe), Alan Gowling, Manchester United.

Inden denne dag var det ikke sket ret mange gange at Manchester United var blevet vist på TV.
Jeg ved med sikkerhed at de blev vist i finalerne i 1963 og 1968, men er ikke klar over om der har været andre kampe, inden denne tips kamp, hvor de har været vist på TV. Hvis der er nogle der har oplysningerne om det, vil jeg gerne have det at vide.

I dag er det meget mere let at se vores favorit hold spiller, men dengang skete det ikke så tit. Man måtte følge med i radio, aviser og blade for at følge, sit favorit hold.

Den første tipskamp der blev vist i dansk tv var den 29. november 1969 hvor man sendte Wolverhampton mod Sunderland. Der var problemer med at få levende billeder hjem i stuerne, så Gunnar Nu Hansen måtte speake, indtil det 21. minut.
Kort efter scorede Hugh Curran fra Wolverhampton det eneste mål i kampen.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

ANNONCE