1000 kampe i træk

Mange danske Manchester United-fans drømmer om at se heltene på Old Trafford bare en enkelt gang i deres liv. For Peter Bolton er det ren hverdag at…

Mange danske Manchester United-fans drømmer om at se heltene på Old Trafford bare en enkelt gang i deres liv. For Peter Bolton er det ren hverdag at færdes på Drømmenes Teater.

Bolton har set hver eneste hjemmekamp siden et opgør mod Leyton Orient i 1974. Han er ikke gået glip af en eneste hjemmekamp siden, og her tælles venskabskampe med.

For at nå op på 1000 hjemmekampe i træk må andre naturligvis lide, og heldigvis er Peters familie ganske forstående for hans passion.

“En eller anden dag misser jeg måske en kamp med sygdom, men jeg tror ikke, det bliver foreløbig. Jeg føler mig mere frisk end nogensinde, så der skal virkelig noget alvorligt til at holde mig hjemme.”

“Jeg måtte melde afbud til min brors bryllup, da det kolliderede med en hjemmekamp. Han forstod mit valg. Jeg sørgede også for, at jeg selv blev gift i juni måned, da United ikke spiller på det tidspunkt,” siger Peter, som til daglig er taxichauffør.

Foruden de mange hjemmekampe finder Peter Bolton også tid til at følge holdet på udebane. Blandt hans mange ture er rejsen til klub-VM i 2008.

Symbolsk nok rundede super-supporteren den magiske grænse på de 1000 kampe i en af de mindre feterede hjemmekampe, da Wolves besøgte Old Trafford i Carling Cuppen i oktober.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Vil du se United - Valencia på Old Trafford?

Næste artikel

Solskjær præsenteres klokken 14 i Molde

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share