Van Persie: Vores fans er fantastiske

To målsskytten i sejren mod Southampton, Robin van Persie, har store roser til holdets fanskare, og han mindes de gode tider fra 2012-2013 sæsonen.

Robin van Persie blev den store helt i sejren på udebane mod Southampton, og sejrsmålet blev også fejret sammen med de mange medrejsende United fans, som han har høje tanker om.

– Jeg vil gerne takke fansene, fordi jeg ved, at mange har taget en lang tur for at komme og se os. Nogle er måske kommet fra udlandet. Det er en lang rejse. Tak skal i have – I er intet mindre end fantastiske, udtaler han i et interview med MUTV.

United er på en måned gået fra en 11. plads i ligaen til en øjeblikkelig 3. plads, og Robin van Persie sammenligner stemningen omkring klubben med den der herskede i 2012-2013, hvor United blev mestre. I den sæson scorede Robin van Persie hattrick mod Southampton.

– Jeg vil bare sige, at det føles som de gamle dage for to år siden. Det var virkelig speciel dag (hattricket mod Southampton, red.), og dengang var fansene også helt fantastiske, slutter van Persie interviewet. 

Forrige artikel

Falcao beundrede Van Nistelrooy

Næste artikel

Phelan: Van Gaal skyld i de mange skader

ANNONCE