Afgørende Scott McTominay hylder defensive holdkammerater

Uniteds skotske talisman blev endnu en gang matchvinder i aftens sejr mod Aston Villa på Villa Park. I et interview efter kampen sender han roser afsted til sine defensive medspillere, der holdt fast gennem hele kampen.

For 127. gang beviser McTominay, hvor vigtig en “indhopper” han er for United. Gang på gang afgører han kampene. Med aftenens scoring til 2-1 cementerer han sin status som Uniteds topscorer i Premier League med syv mål.

Efter et tungt pres fra hjemmeholdet kom forløsningen. Aston Villa sad ellers på mange af kampens begivenheder i anden halvleg, lige indtil Scott McTominay blev skiftet ind i 76. minut og scorede til 2-1 ti minutter efter.

Selvom McTominay stjæler aftenens overskrifter som aftenens helt store helt, så er han selv bevidst om, at kampens udfald skyldes en solid United-defensiv. I et interview hylder han specifikt Uniteds forsvarspar, Varane og Maguire, der for første gang i Premier League spillede sammen fra start under Erik ten Hag.

– Vi startede kampen rigtig godt, tænkte jeg, sagde McTominay til Sky Sports.

– Men det var takket være drengene bagved, som var enormt vigtige, hvis jeg skal være ærlig. Især Harry og Raphael. Det var en præstation på topniveau og en fortjent sejr til sidst.

Også den portugisiske højreback får en masse roser med på vejen.

– Det var et utroligt indlæg. Den blev slået ind med en masse fart, så jeg skulle bare lade bolden ramme mit hoved og sørge for, at den gik i mål, siger McTominay.

– Stor kredit til drengene. Angrebsmæssigt skabte vi også nogle gode chancer, som måske er gået ubemærket hen.

Højlund og McTominay havde sidste berøring på Uniteds mål. Men som skotten nævner spillede forsvarsspillerne en vigtig rolle. Foruden deres defensive indsats, havde henholdvis Dalot og Maguire også næstsidste berøring på United scoringer.

Forrige artikel

Karakterbogen: Sen scoring bryder dødvande og sikrer udebanesejr

Næste artikel

Highlights: McTominay slår til igen og afgører kampen

ANNONCE