Karakterbogen: Sen scoring bryder dødvande og sikrer udebanesejr

Manchester United leverer en solid præstation over hele linjen i et hårdt opgør mod Aston Villa. Her er skribentens karaktererbog.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:
1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

Onana – 8

Har en kanon redning i midten af første halvleg, hvor McGinn laver et langt træk og skyder en kanon afsted. Laver flere afgørende redninger og kommer også rigtig godt ud efter et par store chancer. Er noget nær chanceløs ved Villas udligning. Hans udspark er indimellem tvivlsomme, men det er tydeligt, at han bliver bedre for hver uge, der går.

Dalot – 8

Spiller en god kamp – første halvleg ligner noget af det bedste, han har leveret i indeværende sæson. Laver et rigtig flot assist til McTominay også.

Maguire – 8

Kommer først på rigtig mange af dødboldene, og ser farlig ud. Assisterer Højlund på klasse vis. Derudover er han solid i forsvaret, hvor han får stoppet flere af Villas chancer både i og udenfor straffesparksfeltet. Hans gejst og gå-på-mod er ikke til at tage fejl af, og så leverer han bare en præstation på et rigtig højt niveau. Kunne indimellem godt tænke mig, at han fik aflæst modstandernes angreb lidt hurtigere.

Varane – 7

Lader nogle gange til at være under for meget pres, hvor han desperat forsøger at forsvare med sene beslutninger. Hans ekspertise og rutine er dog meget fremtrædende i især 2. halvleg.

Shaw (ud 46’) – 7

Formår at kontrollere spillet effektivt og har leveret en stærk defensiv indsats. Må desværre forlade banen med en mulig skade.

Casemiro – 7

Beskytter ikke bolden godt nok og bliver flere gange passeret for nemt af de ivrige modstandere. Får desværre en hård dom (gult kort) i 1. halvleg for en mild tackling. Hans tilstedeværelse lader dog til at være meget afgørende for holdets fremdrift.

Mainoo (Ud 90’) – 7

Elegant på bolden. Det bliver igen tydeligt hvor stabil, han er – også i pressede situationer.

Fernandes – 6

Sikker boldomgang. Tager ikke unødvendige risici og undgår at miste bolden unødigt. Hele 90% af hans afleveringer kommer frem til rette ejermand, men han er desværre ikke klinisk nok.

Garnacho – 7

Spiller en god kamp – kommer med tilbage i forsvaret og tager nogle gode beslutninger i angrebet. Ligner en trussel, når han er i aktion, men får ikke brugt sine chancer ordentligt. Har en afslutning, der ryger forbi målrammen og en anden, der er for tam.

Rashford (Ud 72’)- 5

Ligner fortsat en skygge af sig selv. Havde gode øjeblikke, hvor der desværre bliver taget de forkerte beslutninger.

Højlund (Ud 90’) – 8

Iskold afslutning i første halvleg, hvor han tipper bolden ind bag verdens bedste målmand. Han emmer af selvtillid og det er en fornøjelse at se på! Løber aktivt på modstanderens banehalvdel, hvilket gavner Uniteds spil rigtig meget.

McTominay (ind  – 72’) – 8 (MOTM)

Det klæder ham at komme længere frem i angrebet og han er en stor opgradering fra Rashford allerede i sine første minutter på banen. Sikrer United sejren med et flot hovedstød.

Lindelöf (ind 46’) – 5

Slipper O.K. fra opgaven som venstre back, men er en tydelig nedgradering fra Shaw. Der kommer en del aktivitet på hans flanke efter indskiftningen.

Amrabat (ind 90’) – UB

Evans (ind 90’) – UB

Ten Hag – 8

Tager overordnet gode beslutninger gennem kampen. Selvom det godt måtte være sket tidligere i kampen set i lyset af Rashfords præstation, er det en genistreg at skifte McTominay ind. Kampens udfald tjener helt klart også et boost i den hollandske træners statistikker.

 

1 kommentar
  1. Fin analyse af spillernes præstationer, meget enig.

    Meen Onana skal have MOM i min optik, han redder os i flere situationer hvor vi er tæt på at knække under Villas insisterende og vedholdende pres i 2.halvleg…og så havde indskiftningen af Mctominey måske været en postgang for sent.

    Maguire, Højlund og Onana skal have 8, alle øvrige lyder på 7 på nær Rashford og Lindeløf som havde det svært på Shaws position.

    Vi var heldige med de tre point, ja selv uafgjort havde nok været ufortjent, men så er det godt vi ikke spiller med fortjent i fodbold😉

    Dejligt med de tre point trods alt.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Resumé: Vigtig sejr på en svær udebane

Næste artikel

Afgørende Scott McTominay hylder defensive holdkammerater

ANNONCE