Afslørende dokumentar om Ferguson

Midt under optakten til FA Cuppen, så har BBC annonceret, at de på torsdag vil sende en afslørende dokumentar om Sir Alex Fergusons transferaftaler….

Midt under optakten til FA Cuppen, så har BBC annonceret, at de på torsdag vil sende en afslørende dokumentar om Sir Alex Fergusons transferaftaler.

Dokumentaren skulle især handle om hans forhold til hans søn og spilleragent, Jason, hvor Jason skulle have modtaget adskillige millioner under bordet i forbindelse med transferhandler.

“Der er en masse nyt matriale i denne dokumentar. Nøglepersoner, som ikke har udtalt sig før, har talt med os. Lad os bare sige, at Fergie nok ikke vil blive en stor fan af programmet,” udtaler programmets efterforsker, Alex Millar.

Ydermere vil Manchester United få timer efter udsende detaljer fra den interne undersøgelse om hans transfers. Det var denne, som klubben satte igang, efter at der kom beskyldninger om ulovlige pengeoverførelser til Jason Ferguson. Beskyldningerne kom dengang fra klubbens største aktionær, Cubix Expression, som styres af John Magnier og J.P. Magnier.

På trods af de mange afsløringer i BBCs program, så skriver The Mirror idag, at der næppe vil være tale om handlinger, som har været kriminelle.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ronaldo ser frem til finalen

Næste artikel

Dansk FA Cup sang

ANNONCE