Afstemning: Pogba blev klart månedens spiller

Både på manutd.com såvel som OldTrafford.dk blev Paul Pogba kåret til bedste Manchester United-spiller i december. Franskmanden scorede fire mål og lavede tre assists i løbet af måneden.

På OldTrafford.dk’s Facebook-side var brugerne ikke i tvivl: Paul Pogba fik 3/4 af alle stemmerne i afstemningen om, hvem der var månedens spiller i United. Dermed vandt han sikkert over Marcus Rashford og Jesse Lingard, som også var nominerede. 

Samme konklusion kom brugerne på manutd.com frem til, og dermed synes transformationen at være komplet for den tidligere Juventus-spiller. I løbet af et par uger er han gået fra udskældt bænkevarmer til nøgleprofil med mål og oplæg i støvlerne. 

Pogba startede december med en elendig kamp i Southampton, hvor United måtte nøjes med 2-2, hvorefter han sad på bænken i 75 minutter af den efterfølgende kamp mod Arsenal. Mod Liverpool fik han ikke ét minut. 

Men så blev Jose Mourinho fyret, og Ole Gunnar Solskjær kom til. Og midtbanespilleren var som forvandlet – ligesom resten af United-holdet.

Mod Cardiff, Huddersfield og Bournemouth lavede Pogba fire mål og tre assists og fik topkarakterer. Og i seneste kamp, den 2. januar mod Newcastle, fik han igen fuld tid og gjorde en fin figur. 

 

Forrige artikel

Lindelöf glad for clean sheet

Næste artikel

Fem vindere fundet i konkurrencen om OT.dk-halstørklæder

ANNONCE