Medie: Storklub overvejer at hente Sancho

Flere klubber holder øje med Jadon Sanchos situation i Manchester United. En italiensk storklub var i Storbritannien i sidste uge og har angiveligt taget kontakt til United. Det skriver Daily Mail.

Jadon Sanchos situation i Manchester United er uholdbar. Den 23-årige kantspiller nægter at undskylde til sin manager, efter at han gik i rette med Erik ten Hags udtalelser efter kampen mod Arsenal d. 3. september. Her udtalte hollænderen, at Sanchos træningsindsats ikke berrettigede ham til en udtagelse til kampen.

Siden har der været konkrete rygter om, at saudiarabiske klubber er interesseret i englænderen. Derudover skulle Sanchos tidligere klub, Dortmund, også følge udviklingen tæt.

Men nu har Juventus angiveligt også meldt sig på banen. Den italienske storklub har taget kontakt til United for at undersøge muligheden for at leje Sancho til sommer. Derudover var repræsentanter fra klubben også i Storbritannien i sidste uge. Det melder Daily Mail.

Ifølge mediet, er det usandsynligt at Juventus vil betale en transfersum for Sancho. Derfor er en lejeaftale det mest sandsynlige til januar.

Skulle en lejeaftale komme på tale, skal United dog formentlig betale en del af Sanchos ugentlige løn på 275.000 britiske pund, hvilket klubben angiveligt er villige til.

Forrige artikel

Podcast-special: Manden og historierne bag OldTrafford.dk

Næste artikel

Køber næsten en million aktier i Manchester United

ANNONCE