Agent: Vil elske at se Zlatan i Premier League

Står det til Mino Raiola, agent for Zlatan Ibrahimovic, skifter den svenske angriber til en Premier League-klub til sommer.

Zlatan Ibrahimovic er flere gange blevet sat i forbindelse med Manchester United, og nu hælder svenskerens agent, Mino Raiola, yderligere brænde på rygtebålet. 

Således siger den kontroversielle agent, der også repræsenterer Mario Balotelli, at Premier League er skræddersyet til den 34-årige angriber. 

– Jeg vil gerne se ham i Premier League. Jeg synes, det er et spil, der er lavet til ham med hans styrke. Hans evner, hans teknik, stadionerne med en fantastisk atmosfære, og hvordan man lever fodbold, siger Raiola ifølge The Irish Independent. 

Ibrahimovic har kontraktudløb med PSG til sommer, og det er endnu uvist, om han bliver i den franske hovedstad. Hovedpersonen selv sagde dog kort før nytår, at han ikke umiddelbart har nogen planer om at forlade Parc des Princes. 

Raoila indrømmer da også, at det er en atypisk situation, som verdensstjernen står i. 

– Det er svært, for for første gang i sin karriere, vil han være kontraktfri, så han kan kigge sig omkring og fra dag til dag tage og føle på, hvad han vil. Der er mange projekter på bordet, men vi har stadig ikke besluttet os, siger Raiola og fortsætter. 

– Kan han tage til England? I teorien ja, for han vil være kontraktfri, og der er helt sikkert klubber, som vil være interesseret i ham. Hvad vi vil gøre til sidst, ved jeg virkelig ikke. 

Zlatan Ibrahimovic har indtil videre spillet for Malmö, Ajax Amsterdam, Juventus, FC Barcelona, FC Internazionale, AC Milan af to omgange og PSG. 

Oplev Manchester United på Old Trafford! Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Forrige artikel

Johnstone tilbage til Preston NE

Næste artikel

Hughes smigret over United-rygter

ANNONCE