Schweini fornemmer ikke presset

Ifølge Bastian Schweinsteiger så føler spillerne ikke det pres, der bliver lagt på dem forud for aftenens vigtige kamp mod Wolfsburg.

United skal have et resultat med fra Wolfsburg, hvis der skal spilles Champions League-fodbold på Old Trafford til foråret. 

Presset på holdet er på det seneste taget til i takt med, at resultater og i særlig grad spillet har haltet gevaldigt. Den tyske verdensmester føler dog, at han og medspillerne har selvtilliden i orden. 

– Der er ikke noget stort pres. Vi kender den situation, vi står i, og vi ved, at vi skal bruge et resultat. Så vi tænker bare på den præstation, vi skal levere, og hvordan vi slår Wolfsburg, udtaler midtbanespilleren til MUTV.

– V gjorde det, da vi mødte dem i Manchester, så vi vil gøre det samme her i Tyskland. Det bliver lidt sværere end på Old Trafford, vi skal bevise os selv, og jeg er sikker på, at vi leverer en god kamp.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Schweinsteiger risikerer lang karantæne

Næste artikel

Varela starter inde i Wolfsburg

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share