AGF’er til Manchester United

Rasmus A. Sørensen, administrativ leder af AGF’s talentsamarbejde, skal i det nye år stå i spidsen for Manchester Uniteds fodboldskoler i Norden.

Rasmus A. Sørensen har siden 2007 svinget dirigentstokken for AGF’s talentsamarbejde med regionens klubber. Det har han gjort med så stor succes, at han er blevet valgt til skulle have hovedansvaret for Manchester Uniteds nye projekt i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Manchester United vil angiveligt satse større på det nordiske fodboldmarked end hidtil, og det skal Rasmus A. Sørensen hjælpe med at sætte i værk.

– Jeg befinder mig godt i AGF, og vi er kommet langt med at få skabt et struktureret og tæt samarbejde med klubberne i Østjylland. Men det her er en udfordring, som jeg simpelthen ikke kan sige nej til, og jeg er selvfølgelig både stolt og beæret over, at verdens største fodboldklub har valgt mig til opgaven, siger Rasmus A. Sørensen til AGFfodbold.dk

– Jeg har lært meget i den tid, jeg har været i AGF, og uden denne baggrund var jeg ganske givet aldrig kommet i betragtning til stillingen. Jeg er glad for, at jeg kan give stafetten videre på et tidspunkt, hvor talentsamarbejdet med klubberne aldrig har fungeret bedre. Vi har gang i mange spændende projekter – blandt andet etableringen af talentcentre – og det ville jeg gerne have været med til at køre i mål, men som sagt: Det er svært at sige nej til at arbejde for verdens største fodboldklub.

Sportschef Brian Steen Nielsen er også begejstret for, at Manchester United har valgt at rekruttere i det århusianske.

– Jeg glæder mig over, at en medarbejder i vores organisation er attraktiv for Manchester United. Det er et stort cadeau til det arbejde, vi går og laver, at AGF kan bruges som springbræt til at få foden inden for hos en af verdens største fodboldklubber. Jeg ærgrer mig selvfølgelig over, at vi må sige farvel til en dygtig medarbejder. Rasmus har udført et flot stykke arbejde og har stor andel i, at vi i dag har et af Danmarks mest velfungerende klubsamarbejder. Men det er en unik mulighed, han har fået, og den skal han naturligvis forfølge. Vi vil selvfølgelig bevare kontakten til ham, og dørene i AGF vil altid være åbne for ham. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke i det nye spændende arbejde, siger Brian Steen Nielsen.

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

21 mand med til Tyrkiet

Næste artikel

United annoncerer nyt samarbejde

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share