Casillas langer ud efter United

Den spanske målmand Iker Casillas er ikke imponeret over den behandling, United har givet hans spanske målmands-kollega Victor Valdes.

Victor Valdes er blevet kørt ud på et sidespor af Louis van Gaal, efter han angiveligt har nægtet at spille en kamp for holdets u-21 hold.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Manageren udtalte i sommer, at målmanden ingen fremtid havde i klubben, men ikke desto mindre er han stadig at finde i Uniteds trup. Iker Casillas mener ikke, at behandlingen af Valdes har været rimelig.

– Jeg sender alt min støtte og opbakning til Victor. Dette er et tydeligt bevis på, at fodbold kan være meget utaknemmeligt. Han er nødt til at finde en løsning snarligt, udtaler spanieren til El Mundo Deportivo ifølge The Independent.

– Der er ikke nogen, der ønsker ham denne situation. Jeg er sikker på, at han kommer igennem, da han har et stærkt sind.

Manchester United hentede Vicor Valdes på en fri transfer i januar måned. Han har indtil videre fået to kampe for klubben.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Saha: Martial giver United fart i angrebet

Næste artikel

Rekordernes mand: Rooney overgår Sir Bobby

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share