Ancelotti: Enhver træner ønsker en Zlatan-type

Uniteds nye svenske angriber bliver ofte kaldt arrogant og dårlig for holdmoralen. Carlo Ancelotti mener dog, at den type spillere er vigtige for ethvert hold.

Inden Zlatan ankom var mange fans skeptiske overfor, hvordan svenskerens til tider selviske attituder ville påvirke holdånden hos United. Der blev stillet store spørgsmålstegn ved, om den arrogance passede ind hos United.

Nu bakker svenskerens tidligere træner Carlo Ancelotti op om svenskeren. Han mener, at spillere som Zlatan og Cristiano Ronaldo har en evne til at forvalte deres egoer til store styrker for deres hold.

– Ibra er rigtig sjov, men han er også uhyre professionel. Det er den type ego, en træner gerne vil have i sine spillere. Ibra bruger sit ego til holdets bedste. Han er en individuel spiller, men han spiller for holdet. Det samme kan man sige om Ronaldo, siger italieneren til ESPN.

Den italienske træner erindrer, hvordan begge spillere var lette at træne, og hvordan han nogle gange brugte humor for at få det bedste ud af dem.

– Det er nemme spillere at træne. Du behøver ikke fortælle dem noget. De er så professionelle at de godt ved, hvad der skal til for at være klar til kamp og træning.

– Jeg husker en gang, jeg for sjov fortalte Ronaldo, han ikke skulle spille dagen efter. Han lignede en, der havde set et spøgelse. Jeg fortalte, det var for sjov, og han scorede hattrick dagen efter.

Carlo Ancelotti var træner for Zlatan i Paris, og han havde Ronaldo under sine vinger, da han trænede i Real Madrid. Italieneren er nu træner i Bayern München.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Zlatan roser Rooney

Næste artikel

Tidligere managere hylder Rooney

Relaterede artikler
Total
0
Share