Anderson starter på onsdag

Sir Alex Ferguson lover Anderson en startplads i næste kamp. Valencia bliver måske også klar.

Manchester Uniteds brasilianske midtbanesspiller Anderson blev i går kåret til kampens bedste spiller i sejren over Queens Park Ranges i lørdags.

Det var læserne af Manchester Uniteds officielle hjemmeside, der kårede Anderson, og Sir Alex Ferguson har formentlig intet at indvende imod denne afstemning.

Den skotske manager fortæller nemlig i dag til MUTV, at Anderson er så godt som sikker på en startplads på onsdag, når Manchester United møder West Ham United.

– Jeg synes Ando (Anderson, red.) vandt kampen for os. Hans præstation var formidabel. Han tog kampen op og var så positiv og styrende, at han har udtaget sig selv til på onsdag, siger Sir Alex Ferguson til MUTV.

Dermed ventes Anderson at overtage Paul Scholes’ plads, fordi den 38-årige englænder er ude med karantæne.

Valencia sandsynligvis klar

Antonio Valencia er også ved at være frisk efter sin skade, men endnu venter Sir Alex med at udtage ham til holdet.

– Vi må vente og se, hvordan Antonio har det i dag og i morgen. Nani er stadig ude, mens Chris Smalling og Phil Jones var på bænken i lørdags og er klar. 
Det er godt at have dem som en back-up og, og vores defensiv ser sundere ud. Vi har masser af muligheder på midtbanen og frem. Det bare de to kantpladser, hvor vi har problemer.

Forrige artikel

Video: Følg Pete Boyle på jagt efter Eric Cantona i Paris

Næste artikel

20 facts om Eric Cantona

ANNONCE