Anthony Elanga lover hårdt arbejde og satser på flere mål

19-årige Anthony Elanga imponerede med en flot scoring til 1-0 mod Brentford onsdag aften.

Anthony Elanga imponerede alle med en flot scoring til 1-0 på Brentford Community Stadium onsdag aften.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Oplægget kom fra Fred, der sendte et fornemt indlæg ind til netop Elanga, der havde revet sig fri fra danske Mads Roerslev. På et splitsekund formåede han at vippe bolden op til sig selv, hvorefter han kunne heade bolden i mål. Chanceløse Jonas Lössl måtte se passivt til imens.

Den 19-årige svensker havde dog ikke meget at sige om scoringen efter kampen i et interview med engelske BT Sport.

“Efter jeg fik den første berøring på, vidste jeg, at målmanden ville komme tættere på mig, så jeg kunne heade den ind,” sagde han som det eneste.

(Se Anthony Elangas scoring i nedenstående klip)

I stedet var han hurtig til at rose flere af sine holdkammerater, herunder David De Gea, der med endnu en pragtpræstation sørgede for, at United ikke kom bagud med op til flere mål i løbet af særligt første halvleg, hvor Brentford spillede sig frem til den ene store chance efter den anden.

“David er en ‘livredder’, han har allerede hjulpet os så mange gange i løbet af sæsonen,” sagde han.

Derudover tog han sig også tid til at lovprise Cristiano Ronaldo, der leverede en magisk aflevering med brystet til Bruno Fernandes, kort inden Mason Greenwoods scoring til 2-0.

“Det er en ære at få lov til at spille med en spiller som Ronaldo. Man er bare nødt til at nyde hver kamp og træning med ham,” sagde han.

Pladsen i startopstillingen mod Brentford betyder, at den unge offensivspiller nu har startet inde i tre udekampe i Premier League i denne sæson – og i to af dem er det altså blevet til mål fra hans side.

Der er ingen tvivl om, at fans verden over har fået øjnene op for, hvor meget talent han besidder, og hvilke ting han kan bidrage med.

Da han blev spurgt ind til, hvad målet og ønsket er for ham selv og resten af holdet i den resterende del af sæsonen, var han meget klar i spyttet.

“Jeg vil bare gerne fortsætte med at arbejde hårdt og score flere mål. Jeg værdsætter træneren virkelig meget. Du kan se den intensitet, vi lægger i træningen, og når man gør det, så får man de resultater, man fortjener,” sagde han.

Ralf Rangnick var tilmed meget imponeret efter kampen, hvor det kun blev til positive gloser om Elanga.

“Han (Elanga) fulgte op på sin præstation på Villa Park. Han var fænomenal i anden halvleg – både med og uden bold,” sagde den 63-årige tysker.

Efter kampen havde Anthony Elanga også tid til at poste et opslag på Instagram, hvor han blandt andet takker Gud.

Forrige artikel
Ralf Rangnick

Rangnick roser svensk målscorer efter Brentford-sejr

Næste artikel
Ronaldo og Rangnick

Rangnick accepterer utilfredse Ronaldo

ANNONCE