Atkinson færdig som kommentator

Den tidligere Manchester United-manager, Ron Atkinson, trak sig idag tilbage som fodboldkommentator efter han igår kom med en racistisk udtalelse efter…

Den tidligere Manchester United-manager, Ron Atkinson, trak sig idag tilbage som fodboldkommentator efter han igår kom med en racistisk udtalelse efter Champions League-semifinalen mellem Monaco og Chelsea, som han netop havde kommenteret.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge engelske medier, så kaldte Atkinson Chelseas sorte spiller, Marcel Desailly, for en “fucking doven neger,” da han efter kampen talte med sin medkommentator, Clive Tyldesley.

Udtalelsen blev ikke sendt på engelsk tv, men istedet på tv kanaler i Mellem-østen, som stadig sendte fra kampen på tidspunktet, hvor den meget uheldige udtalelse faldt.

Atkinson, som før har gjort sig uheldigt bemærket med udtalelser om bl.a. AS Romas Francesco Totti, beklagede idag sin udtalelse.

“Jeg gjorde en dum fejl, som jeg fortryder. Jeg ser intet andet valg end at stoppe. På nuværende tidspunkt kan jeg ikke tro, at jeg gjorde det. Det var et dumt øjeblik. Jeg var meget frustreret i slutningen af kampen, da jeg mente Chelsea kunne vinde kampen.
Jeg fortryder mine udtalelser og undskylder overfor alle, som jeg har ramt,” lød beklagelsen fra Atkinson.

ITV beklager ligeledes udtalelsen, og nævner desuden, at det selv var Atkinsons vurdering, at det eneste valg var at fratræde sin position.

Atkinson benægter desuden, at han skulle være racist, og henviser til de mange sorte spillere, som han har givet chancen i sin manager-karriere.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville: Vi skal have den anden plads

Næste artikel

United hæver billetpriser

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
0
Share