Neville: Vi skal have den anden plads

Gary Neville som ellers ikke plejer at være den helt store måltyv, scorede i går for anden gang i blot tre kampe. Han var dermed med til at sikre United…

Gary Neville som ellers ikke plejer at være den helt store måltyv, scorede i går for anden gang i blot tre kampe. Han var dermed med til at sikre United sejren over Charlton. United er nu kun et point bagud Chelsea i kampen om anden pladsen, som vil give direkte adgang til næste års Champions League.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Gary Neville mener, at det er utroligt vigtigt at få den vigtige anden plads foran Chelsea: ”Vi har en stor kamp mod Liverpool på lørdag, og nogle hårde kampe mod hold der kæmper for deres liv, men af en eller anden grund lader de os lindre pedalen og slappe lidt af hen mod enden.”

”Vi skal have den anden plads, der kommer nogle svære kampe mod hold, der alle har noget at kæmpe for. Der her været meget tiltro her i det sidste uger og det var bare en enkelt fejl i Portsmouth.”

Gary Neville er glad for, at han scorede sit andet mål på tre kampe i går. Men han mener især, at sejren skal tilskrives de to centrale forsvarere Wes Brown og Mikael Silvestre.. ”Jeg var forbløffet over at den gik ind i aftes. Jeg løb bare forbi målmanden, og heldigvis for os gik den ind. Jeg tror de centrale forsvarere vandt den for os igen.

Ved en episode i anden halvleg frygtede Neville, at han nær havde givet Charlton et straffespark. Det skete da Paul Konchesky faldt inde i feltet efter en tackling fra Gary Neville. Men dommeren gav blot Konchesky et gult kort for film, Gary indrømmede imidlertid at han havde været i kontakt med Konchesky.

”Jeg rørte ham faktisk, men om han løb ind i mit ben, eller om jeg fældede ham, er jeg ikke sikker på. For at være helt ærlig er jeg faktisk overrasket over, at dommeren ikke dømte det.

Næste kamp bliver på lørdag mod Liverpool, som ligger og kæmper med blandt andet Charlton om den sidste plads, der giver adgang til kvalifikationskampe til Champions League.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Gary Neville i målrus!

Næste artikel

Atkinson færdig som kommentator

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share