Avis: De Gea kræver Alexis-løn i ny kontrakt

David de Gea kræver ifølge The Telegraph en kontrakt, der minder om den, Alexis Sanchez har, hvis han skal blive i klubben.

Manchester Uniteds stjernemålmand David de Gea har eftersigende været i kontraktforhandlinger med Manchester United i et stykke tid, men ifølge The Telegraph kræver spanieren en stor portion penge for at dette kan lykkes.

David de Gea, der i skrivende stund har under et år tilbage af sin kontrakt, ønsker at blive på Old Trafford. Men De Gea kræver en ugeløn i nærheden af £500.000 inklusiv bonusser – inspireret af Alexis Sanchez’ løn. 

De Gea mener eftersigende, at han fortjener en kontrakt, der minder om den, chileneren har forhandlet sig frem til, som gør ham til Premier Leagues bedst betalte spiller.

Hvis ikke Manchester United er villige til at møde De Geas lønkrav og dermed forlænge med ham, står storklubber som Juventus, Paris Saint Germain og Real Madrid i ivrig kø efter verdens bedste målmand.

Manchester United skulle tidligere på måneden have præsenteret David de Gea for en ugeløn på £350.000 inklusiv bonusser. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Schmeichel: Solskjær bør være favorit til jobbet

Næste artikel

Medie: Solskjær eneste emne som United-manager

ANNONCE