Avis: De Gea misser EM efter alvorlige anklager

Manchester United-målmanden David de Gea er ifølge The Independent blevet sendt hjem fra den spanske EM-trup på grund af hans mulige involvering i en sexskandale.

Manchester United-målmanden David de Gea ser ud til at være involveret i en sexskandale. En spansk mand ved navn Ignacio Allende Fernandez er anklaget for en række ting – blandt andet seksuelt overgreb – og de Gea er ifølge Marca involveret i sagen.

Mediet skriver, at David de Gea ifølge et anonymt vidne skulle have sat mødet op mellem to kvinder, der fik lovet en stor mængde penge fra førnævnte Fernandez, samt den spanske fodboldspiller Iker Munain og en anden spansk U21-spiller, hvis navn ikke er oplyst. Mødet foregik angiveligt på et hotel i Madrid, hvor Munain angiveligt har udnyttet kvinderne seksuelt. 

Der er ikke meldt noget officielt ud endnu, men ifølge The Independent betyder anklagen, at det spanske fodboldforbund har besluttet at sende David de Gea hjem fra landsholdslejren. Dermed kommer målmanden formentlig ikke til at spille EM.

 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United siger farvel til Valdes og Powell

Næste artikel

David De Gea bliver i Frankrig

ANNONCE