Avis: Ratcliffe klar med bud der vil bibeholde Glazers i ejerkredsen

Fredag er der deadline for bud i tredje runde af salgsprocessen, som Glazer-familien satte i gang i november.

Siden 2005 hvor Glazer-familien med den nu afdøde Malcolm Glazer i spidsen opkøbte Manchester United, har klubbens fans ønsket dem ud af klubben.

I november sidste år satte Glazer-familien så en salgsproces i gang. Her har den engelske multimilliardær Sim Jim Ratcliffe meldt sig på banen. Han har både involveret sig i første og anden budrunde for at opkøbe majoriteten af aktierne i klubben. Her har det lydt, at han vil købe den nuværende ejerfamilies aktier i klubben, som lyder på 69 procent.

Torsdag skriver Daily Mail, at Ratcliffe også er klar med et bud, der vil se ham overtage lidt over halvdelen af klubbens aktier, som vil overlade 20 procent af aktierne til Glazer-brødrene Avram og Joel. De sidste omkring 30 procent af aktierne vil være ejet af andre mindre investorer.

Ifølge Daily Mails kilder vil det være et attraktivt tilbud for Avram og Joel Glazer, der begge ønsker at forblive investeret i klubben.

Fredag er der deadline for bud i tredje runde. Her forventes der også at komme et bud fra qatariske Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani, der i anden runde præsenterede et bud med ønske om fuld overtagelse af klubben.

Den finske milliardær Thomas Zilliacus, der også fremlagde et bud i anden runde, har oplyst, at han ikke vil tage del i den tredje budrunde, men at hans bud fra anden runde fortsat står ved magt.

Finnen har præsenteret et bud, hvor han vil købe halvdelen af klubbens aktier og facilitere, at klubbens fans kan købe den anden halvdel. Ifølge ham fordi han ønsker fodboldklubben skal tilhøre fansene.

Forrige artikel

Medier: Bruno Fernandes kan komme i spil torsdag aften

Næste artikel

Startopstilling: Selvfølgelig misser han ikke en kamp

ANNONCE