Avis: Real afviser Hernandez-køb

Ifølge den engelske avis Daily Mail har Real Madrid fravalgt at hente den udlejede Manchester United-angriber Javier Hernandez på en permanent aftale.

Javier Hernandez, der er på kontrakt i Manchester United, blev i sommers udlejet til Real Madrid. En del af lejeaftalen var, at den spanske storklub havde mulighed for at købe Javier Hernandez.

Real Madrid har dog valgt at afvise muligheden for at købe den mexicanske angriber fri af hans kontrakt i Manchester United, der heller ikke har plads til Hernandez i truppen.

– Jeg ved ikke, hvad der skal ske til sommer, men uanset hvad der sker, har jeg brug for garantier. Jeg er 26 nu, til sommer er jeg 27. Jeg skal være i en klub, hvor jeg spiller fast, siger Hernandez ifølge Daily Mail.

I hans tid i Real Madrid har Javier Hernandez kun startet inde to gange – en gang i La Liga og en gang i Champions League. Det er dog blevet til en del optrædener fra bænken, hvorfra Hernandez har scoret tre gange.

 

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Valdes træner atter normalt

Næste artikel

Holdkammerat: Wilson kan alt

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share